HOGYAN SEGÍTS MEGNYUGODNI KISBABÁDNAK?

Egy négyoldalas INGYENES tanulmányt ajánlok neked, melyből megtudhatod, hogyan segít a stresszoldásban kisbabádnak pusztán gondoskodó, szeretetteljes érintésed. Iratkozz fel az oldal alján, hogy kiküldhessem az ingyenes tanulmányt!

„BÁRCSAK TUDTAM VOLNA, MIKOR MÉG KISBABA VOLT...”

TÖLTSD LE INGYEN  9-PONTOS TANULMÁNYOMAT ARRÓL, HOGYAN SEGÍT A BABÁDNAK KIEGYENSÚLYOZOTTÁ VÁLNI, ÉS MEGERŐSÍTENI A KETTŐTÖK KÖTŐDÉSÉT CSUPÁN A GONDOSKODÓ ÉRINTÉSED!

Tudtad, hogy a babakorban felgyűlt, és le nem vezetett stressz kihat a kisbabád hangulatára és fejlődésére? És azt, hogy a későbbi életére, viselkedésére is? Ezzel a 9 pontos tudásanyaggal, melyhez most INGYEN hozzájuthatsz, olyasmit nyújthatsz a babádnak, amelyből egész életében profitálni fog.

Megtanulod, hogyan segít neki csupán az érintésed a feszültségoldásban, hogy a stresszhormonok helyét a szervezetében leváltsák a szeretet- és boldogsághormonok. Ezzel pedig nem csak ellazulni segítesz neki, de további fizikai és mentális előnyökre is szert tehet a kisbabád. Mindössze a Te gondoskodó, szülői érintésed által.

molnar-zsoka_edited.jpg

Szia, Molnár Zsóka vagyok, nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktató. 2018 júliusa óta foglalkozom babamasszázzsal és tanítom friss, illetve várandós szülőknek, hogyan kapcsolódjanak kisbabájukhoz a gondoskodó érintésen keresztül. Számos tanfolyamon mutattam meg nekik, hogyan érintsék úgy kisbabájukat, hogy az ne csak fejlesztő, de nyugtató hatással is legyen rájuk.

A babák sokat sírnak, ez természetes kommunikációs forma náluk, így jeleznek. Ám a sírással töltött órák száma lecsökkenthető. A gondoskodó érintés, a babamasszázs stresszoldó hatású, aminek köszönhetően a babák kevesebbet sírnak, és – kapaszkodj meg – jobban is alszanak! :) Ha szeretnéd ebben a jótékony hatásban részesíteni kisbabádat – és magadat, – töltsd le a INGYENES tanulmányt a szülői érintés hatásairól, és iratkozz fel még több hasznos tudásanyagért, mert a következő e-mailben lehetőséget kapsz megszerezni egy oktatóvieót egy nagyon hatékony ÉRINTÉSRELAXÁCIÓS GYAKORLATRÓL!

Iratkozz fel az INGYENES tanulmányért!