HOGYAN SEGÍTS MEGNYUGODNI KISBABÁDNAK?

Egy négyoldalas INGYENES tanulmányt ajánlok neked, melyből megtudhatod, hogyan segít a stresszoldásban kisbabádnak pusztán gondoskodó, szeretetteljes érintésed. Iratkozz fel az oldal alján, hogy kiküldhessem az ingyenes tanulmányt!

„BÁRCSAK TUDTAM VOLNA, MIKOR MÉG KISBABA VOLT...”

TÖLTSD LE INGYEN  9-PONTOS TANULMÁNYOMAT ARRÓL, HOGYAN SEGÍT A BABÁDNAK KIEGYENSÚLYOZOTTÁ VÁLNI, ÉS MEGERŐSÍTENI A KETTŐTÖK KÖTŐDÉSÉT CSUPÁN A GONDOSKODÓ ÉRINTÉSED!

Tudtad, hogy a babakorban felgyűlt, és le nem vezetett stressz kihat a kisbabád hangulatára és fejlődésére? És azt, hogy a későbbi életére, viselkedésére is? Ezzel a 9 pontos tudásanyaggal, melyhez most INGYEN hozzájuthatsz, olyasmit nyújthatsz a babádnak, amelyből egész életében profitálni fog.

Megtanulod, hogyan segít neki csupán az érintésed a feszültségoldásban, hogy a stresszhormonok helyét a szervezetében leváltsák a szeretet- és boldogsághormonok. Ezzel pedig nem csak ellazulni segítesz neki, de további fizikai és mentális előnyökre is szert tehet a kisbabád. Mindössze a Te gondoskodó, szülői érintésed által.

Szia, Molnár Zsóka vagyok, nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktató. 2018 júliusa óta foglalkozom babamasszázzsal és tanítom friss, illetve várandós szülőknek, hogyan kapcsolódjanak kisbabájukhoz a gondoskodó érintésen keresztül. Számos tanfolyamon mutattam meg nekik, hogyan érintsék úgy kisbabájukat, hogy az ne csak fejlesztő, de nyugtató hatással is legyen rájuk.

A babák sokat sírnak, ez természetes kommunikációs forma náluk, így jeleznek. Ám a sírással töltött órák száma lecsökkenthető. A gondoskodó érintés, a babamasszázs stresszoldó hatású, aminek köszönhetően a babák kevesebbet sírnak, és – kapaszkodj meg – jobban is alszanak! :) Ha szeretnéd ebben a jótékony hatásban részesíteni kisbabádat – és magadat, – töltsd le a INGYENES tanulmányt a szülői érintés hatásairól, és iratkozz fel még több hasznos tudásanyagért, mert a következő e-mailben lehetőséget kapsz megszerezni egy oktatóvieót egy nagyon hatékony ÉRINTÉSRELAXÁCIÓS GYAKORLATRÓL!

Iratkozz fel az INGYENES tanulmányért!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now