5 TIPP KÓLIKA ELLEN A BOLDOG BABÁÉRT

– ÉS A BÉKÉSEBB HÉTKÖZNAPOKÉRT

A kólika a babák mintegy 40%-át érinti valamilyen formában, mértékben. Ha Te is azok azon édesanyák közé tartozol, akik már mindenféle szert kipróbáltak, de egyik sem hatott, és még mindig nem szeretnéd feladni, nagyon jó helyen jársz.

Töltsd le az INGYENES tanulmányt, melyben 5 olyan módszert találsz, melyek gyakran segítenek a kólikás babán.

 

Happy Baby

Fontos tisztázni, hiszen a tanulmányban olvasható tippek is akkor fognak segíteni, ha a baba kólikás, nem pedig más baja van. Sokan rámondják a babára, hogy hasfájós akkor is, ha nem az, csak éppen sokat sír.

Nos, ha a babád sír, és megvigasztalódik, ha felveszed, akkor nme kólikás. Ám, ha vigasztalod, mindent kipróbálsz, de semmi nem segít, miközben:

  • a hasa feszes és puffadt,

  • sírás közben térdeit felhúzza, kapálódzik,

  • hátrafeszíti magát,

  • látszólag semmi baja nincs, mégis órákig képes vigasztalhatatlanul sírni,

  • és ez hetente több napon is előfordul, és órákig tart, akkor a kisbabád kólikás.

Mi a kólika?

Szia, Molnár Zsóka vagyok, nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktató,

a Szülői Érintés babamasszázs alapítója. 

Két éve foglalkozom babamasszázzsal és tanítom újdonsült, illetve várandós szülőknek, hogyan kapcsolódjanak kisbabájukhoz a gondoskodó érintésen keresztül, hogyan értsék meg kólikás kisbabájukat, és hogyan mondhatnak búcsút a kólikának az általam tanított hasfájós masszázzsal. .

A babák sokat sírnak – főleg, ha kólikával küzdenek, – ez természetes kommunikációs forma náluk, így jeleznek. Ám, a sírással töltött órák száma lecsökkenthető. A gondoskodó érintés, a babamasszázs stresszoldó hatású, aminek köszönhetően a babák kevesebbet sírnak, és – kapaszkodj meg – jobban is alszanak! :) Ha szeretnéd ebben a jótékony hatásban részesíteni kisbabádat – és magadat –, töltsd le a INGYENES tanulmányt a kólikás babáknak szóló tippekkel, masszírozd kisbabád hasát az 5. pontban leírtak szerint, és iratkozz fel még több hasznos tudásanyagért, mert a következő e-mailekben lehetőséged lesz még többet megtudni a babamasszázsról, valamint egy kólikás babák szüleinek szóló tanfolyamra jelentkezni.

  • Töltsd ki az itt llátható űrlapot, és máris megy a letölthető tanulmány e-mailben.

​ 

  • Ha szeretnél további hasznos tudást  adó e-maileket kapni, mindenképp pipáld ki a 'Kérek további e-maileket' boxot.

  • Ha nem látod a tanulmányt tartalmazó e-mailt a beérkező leveleid között, csekkold a Promóciók és Spam mappáidat is, majd helyezd át a levelet a beérkező mappába! Ez akkor fontos, ha feliratkozol további levelekért.

Mit kell tenned?

5 tipp kólika ellen
(letölthető tanulmány)
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now