Heading 1

ÁRAK & AJÁNLATOK

Visszavonásig a tanfolyamok csak ONLINE végezhetők. Amennyiben már biztonságosnak érzed, hogy házhoz menjek hozzátok, nagyon szívesen megteszem.

ONLINE órák alapdíja: 9.000 Ft/óra

Ehhez mérten az alábbi szolgáltatások, csomagok, akciók közül tudsz választani!

HASFÁJÓS CSOMAG

18.000 Ft / 100 perc

AKÁR 2 HÉTEN BELÜL MEGSZŰNIK
A HASFÁJÁS

 • 2x50 PERCES ALKALOM*

 • Speciális hasfájós masszázs

 • Mozgáskoordinációs gyakorlatsor

 • Érintésrelaxációs technika feszült babáknak

KÖTŐDÉS CSOMAG

27.000 Ft / 3 óra

MEGERŐSÖDIK A KÖTŐDÉS KÖZTED ÉS BABÁD KÖZT

 • 3x60 PERCES ALKALOM*

 • Láb-, has-, mellkas-, kar-, arc- és hátmasszázs elsajátítása

 • Mozgáskoordinációs gyakorlatsor

 • Érintésrelaxációs technika nyűgös babáknak

 

EGYÉNI ÓRÁK

Kérhetsz egyéni, személyre szabott órákat. Online óra esetében ez 9.000 Ft/órát jelent. Amennyiben személyesen szeretnéd tanulni a babamasszázst, 15.000 Ft/óra áron tudsz tőlem tanulni, amely már tartalmazza a kiszállás díjat is.

A választott gyakorlatok mellett megtanulod megfigyelni és értelmezni kisbabád jelzéseit, hogy igényeire megfelelően tudj reagálni.

Megtanulod, hogyan tudod hatékonyabban altatni.

Megtanulod, hogyan légy te kisbabád szakértője. 

 
 

MELYIK CSOMAG VALÓ NEKEM?

DUPLA CSOMAG – ONLINE NEM ELÉRHETŐ!

Ez a kedvezményes csomag tartalmazza ugyanazt, amit a KÖTŐDÉS CSOMAG, 2 BABÁRA, 2 SZÜLŐRE számolva. Azoknak ajánlom, akik szívesebben sajátítanák el a babamasszázs gyakorlatát társaságban. Fogd karon egyik barátnődet, sógornődet, társuljatok, tanuljátok meg együtt a babamasszázst, és felezzétek a költségeket! Mikor ne ezt válaszd? Ha a kisbabád egy másik családtagja (apa, nagyszülő, nagynéni) csatlakozna be melléd a tanfolyamra azért, hogy a te babádat tudja majd masszírozni. Ebben az esetben kérlek, keress meg, hogy találjunk Nektek egy személyre szabott csomagot!

HASFÁJÓS CSOMAG

18.000 Ft / 100 perc

AKÁR 2 HÉTEN BELÜL MEGSZŰNIK
A HASFÁJÁS

 • 2x50 PERCES ALKALOM*

 • Speciális hasfájós masszázs

 • Mozgáskoordinációs gyakorlatsor

 • Érintésrelaxációs technika feszült babáknak

KÖTŐDÉS CSOMAG

27.000 Ft / 3 óra

MEGERŐSÖDIK A KÖTŐDÉS KÖZTED ÉS BABÁD KÖZT

 • 3x60 PERCES ALKALOM*

 • Láb-, has-, mellkas-, kar-, arc- és hátmasszázs elsajátítása

 • Mozgáskoordinációs gyakorlatsor

 • Érintésrelaxációs technika nyűgös babáknak

CSOMAGOK

 

HASFÁJÓS CSOMAG

Azoknak ajánlom, akiknek kisbabája kólikától, bennrekedt gázoktól szenved. A speciális hasfájós masszázs hatékonyan segíti az emésztőrendszer fejlődését, a bélgázok távozását és a kisbaba megkönnyebbülését. Az érintésrelaxáció megnyugtatja a babát, a mozgáskoordinációs gyakorlatsor fejleszti a kéz-láb koordinációt, a szem-kéz koordinációt, fejleszti a baba mozgását és hajlékonyságát, és a végtagok átmozgatásával pedig szintén hozzájárul a baba megkönnyebbüléséhez.

MIT KELL TUDNI
AZ ONLINE TANFOLYAMRÓL?

A babamasszázs tanfolyam online keretek között is tud ugyanolyan jól működni, mint szemtől szemben. Korábban is tartottam már így többalkalmas tanfolyamot, teljes sikerrel. Az online tanfolyam webkamerán keresztül történik, optimális esetben laptoppal, hogy mindketten jól lássuk egymás mozdulatait. Akárcsak személyes találkozáskor, itt is először az új masszázsgyakorlatokat tanuljuk, majd beszélgetünk kicsit az elméleti dolgokról. Az online tanfolyam minimum kettő, Kötődés csomag vásárlása esetén 3-4 alkalmas lehet, attól függően, hogyan tudunk haladni.

Hiszen online tanfolyamnál is a baba igényei az elsők, ezért ha ő nem bírja 60 percig – ami valószínű, – akkor inkább egy 30 perces pótórával kibővítjük a tanfolyamot. Itt jelenik meg a maximális rugalmasság, amelyet biztosítok számotokra. Az online világ azért szerencsés, mert nagyon könnyen tudok alkalmazkodni hozzátok, ahhoz, hogy a kisbabád épp mikor áll készen a masszázsra. 

Kérlek, az online tanulást te is kezeld rugalmasan, és egy percig se aggódj amiatt, hogy épp számomra alkalmatlan lenne az időpont, amikor kisbabádnak jó. Előtte MINDIG egyeztetünk, és találunk megoldást MINDENRE. 

Amennyiben kérdéseid, kétségeid vannak, kérlek, keress bizalommal valamelyik elérhetőségemen, hogy átbeszélhessük azokat. Egy telefonhívás vagy e-mail még semmire sem kötelez. :)

 

Zsókától öröm volt megtanulni a babamasszázst. 😊 olyan nyugalmat áraszt, hogy nem csak a baba lazult el, hanem mi is. Nagyon klassz közös program, szívből ajánlom mindenkinek.

Viki, Róza édesanyja

DIGITÁLIS CSOMAGOK

TÁMOGATÓ CSOMAG KEZDŐ SZÜLŐKNEK

FOLYAMATOS

Oktatóvideók, 30 perces konzultáció, hasfájás, fogzás, érintésrelaxáció, babamasszázs. Bemutatkozó termék, bemutatkozó áron.

8.990 Ft

'KÓLIKÁS BABÁK' MESTERKURZUS

HAMAROSAN JÖN!

Kólika, hasfájós masszázs, baba megnyugtatása relaxáció, szoptatás, hordozás. Várható kezdés: augusztus-szeptember.

 ? Ft

 
 
 

IDŐSZAKOS AKCIÓK

60 perc    kötődés, 2 fejlesztő gyakorlat

ONLINE ÓRÁK

HÉTVÉGI IDŐPONTOK

SZEMÉLYRE SZABHATÓ

ONLINE BABAMASSZÁZS ÓRA SZEMÉLYRE SZABOTT GYAKORLATOKKAL

AZ AKCIÓ EDDIG TART: 2020. május 24 – 2020. június 24.

+36705856554

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

©2020 by Szülői Érintés babamasszázs. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now