Heading 1

 
Green Leaves

Csoportos tanfolyamok

HATÁROZATLAN IDEIG NEM INDULNAK.

KÉRLEK, VÁLASSZ A VÁLASZTHATÓ TANFOLYAMOK KÖZÜL, VAGY EGYEDI AJÁNLATÉRT KERESS MEG AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEIM EGYIKÉN.

Molnár Zsóka, babamasszázs oktató

SZÜLŐI ÉRINTÉS BABAMASSZÁZS

VÁLASZTHATÓ TANFOLYAMOK
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

BABAVÁRÓ TANFOLYAM: AZ ELSŐ KÖZÖS HÓNAPOK

RÉSZTVEVŐK SZÁMA:

VÁLTOZÓ

Ez nem egy babamasszázs tanfolyam, inkább egy konzultáció. A 2 órás találkozás során olyan, a baba viselkedését érintő témákról beszélgetünk, amelyek az első hetekben gyakran felmerülnek, és fejtörést, kétségbeesést okozhatnak a szülőknek. Olvass tovább lentebb!

10.000 Ft / 2 óra

    

PÁROS BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

RÉSZTVEVŐK SZÁMA:

2 FELNŐTT + 2 BABA

Van egy barátnőd, sógornőd, rokonod, aki szintén babával van otthon, vagy most várandós? Szeretnétek segíteni kisbabátok fejlődését, egy nyugis közös programot? Jelentkezzetek páros tanfolyamra, és tanuljátok meg együtt a babamasszázst egyikőtök otthonában! 

60.000 Ft / 3x2 óra

Az ár a résztvevők között megoszlik.

EGYÉNI BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

RÉSZTVEVŐK SZÁMA:

2 – TE ÉS A KISBABÁD 

Meghitt hangulatú tanfolyam, ahol csak te és kisbabád vagytok jelen. Minden figyelmem rátok és a kettőtök közötti kötődés erősítésére irányul. Megtnaultok jobban egymásra hangolódni, kiegyensúlyozottabb napjaitok lesznek. Kisbabás alvása javul, a sírással töltött órák száma csökken.

45.000 Ft / 3x2 óra

 

CSALÁDI BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

RÉSZTVEVŐK SZÁMA:

3 VAGY 4 CSALÁDTAG + A BABA

Hangolódjatok együtt a babára! Heti egyszer, összesen 3 alkalommal találkozunk otthonodban a családoddal, és mindannyian együtt tanulhat-játok meg a babamasszázst. A kisbabát anya masszírozza, a család többi tagja számára gyakorlóbabát biztosítok.

60.000 Ft / 3x2 óra

Az ár a résztvevők között megoszlik.

 

Az árak tartalmazzák a kiszállási díjat (Budapest területén) és oktatási segédanyagokat.

 
Green Leaves

Online tanfolyamok

HATÁROZATLAN IDEIG ELÉRHETŐK.

A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL AZ EGYÉNI BABAMASSZÁZS TANFOLYAM ONLINE IS ELÉRHETŐ, MELYNEK KERETÉBEN

5 ALKALOMMAL 'TALÁLKOZUNK'

45-60 PERCRE, ALKALMANKÉNT 6000 FT-OS ÁRON.

RÉSZLETEKÉRT, KÉRDÉSEIDDEL KÉRLEK, KERESS AZ OLDAL ALJÁN MEGTALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEIMEN!

Molnár Zsóka, babamasszázs oktató

 

Kata, Szofia édesanyja

A hasfájásmasszázs nekünk nagyon sokat segített. Már mindent próbál-tunk, a szélcsövet is, de semmi nem segített annyira, mint a masszázs. Naponta 3x lelkiismeretesen masszíroztam Szofia hasát, ami nagyon tetszett is neki. A hasfájása egy hónap alatt szinte teljesen elmúlt, ami nagy meg-könnyebbülés volt neki is, nekünk is. Köszönjük!

2020

Mariann, Manga édesanyja

Zsókától öröm volt megtanulni a babamasszázst. 😊 olyan nyugalmat áraszt, hogy nem csak a baba lazult el, hanem mi is. Nagyon klassz közös program, szívből ajánlom mindenkinek.

 

 2018

Viki, Róza édesanyja

Már az első alkalmak egyike annyira jól sikerült! Manga teljesen ellazult közben, és háromszor is tele rakta a pelust, mosolyogva. Sokkal jobb a hasa azóta, hogy ezzel a technikával masszírozom. Minden este csinálom neki a teljes testmasszázst, és imádja. Folyton beszélget közben. ​

 

2018

A BABAMASSZÁZS

ELŐNYEI

A babamasszázs csökkenti a stresszhormonszintet, és növeli az oxitocinszintet. Így kisbabád szó szerint boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

 

Ennek köszönhetően pedig jobban alszik, és kevesebbet sír majd.

A masszázs- és tornagyakorlatok mellett megtanulod megfigyelni és értelmezni kisbabád jelzéseit, hogy igényeire megfelelően tudj reagálni.

Ezt tapasztalva megerősödsz szülői szerepedben, épül anyai önbizalmad, magabiztosabb szülővé válsz.

Minél pontosabban reagálsz kisbabád jelzéseire, annál inkább erősödik a baba beléd és környezetébe, a világba vetett bizalma.

Megerősödik a baba-mama kötődés.

Megtanulod, hogy Te magad vagy a kisbabád szakértője. 

Hogy tudsz tanfolyamra jelentkezni?

Szia! Köszönöm, hogy itt vagy, és érdeklődsz a tanfolyamaim iránt! Az online megrendelés sajnos ideiglenesen nem működik a weboldalon, ezért kérlek, írj nekem e-mailt, keress Messengeren a Facebook-oldalamon keresztül, vagy hívj telefonon, ha szeretnél nálam tanulni babamasszázst, vagy ha csak kérdésed van. Az elérhetőségeimet kicsit lejjebb találod :)

Megértésedet nagyon köszönöm!

Molnár Zsóka, babamasszázs oktató

 

+36705856554

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

©2020 by Szülői Érintés babamasszázs. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now