Mother and Baby

ONLINE CSOPORTOS BABAMASSZÁZS TANFOLYAM INDUL!

2020. július 3-án 4 alkalmas kiscsoportos babamasszázs tanfolyam indul

a Szülői Érintésnél. 

Fejlesztő babamasszázst tanulunk, babás témákról beszélgetünk, és a tanfolyamhoz sok-sok extrát is kapsz.

Kattints a gombra, és tudj meg többet, vagy JELENTKEZZ MOST!

Május 12-ig Early Bird kedvezménnyel!

logo-hatternelkul.png
Mother with her Child
Vagy válassz az  
online és videós
tanfolyamok közül!
baby.png

SEGÍTSÉG, KÓLIKÁS A KISBABÁM!

Ezen a kétalkalmas élő online tanfolyamon megtanulsz egy speciális hasmasszázst, babajóga technikákat és olyan ringatási technikákat, melyek segítik a kólika enyhülését, a baba megnyugvását, fájdalmainak enyhülését. Online elérhető oktatóvideókat is kapsz.

Mire jó?

Segít megszabadulni a kólikától, nem érzed magad tehetetlennek.

2 x 40 perc

 

15.000 HUF 

baby2.png

BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

4 alkalmas élő online tanfolyam, ami során megtanulod masszírozni kisbabád lábát, hasát, mellkasát, karját, hátát és arcát. Online elérhető oktatóvideókat is kapsz.

Mire jó?

Többek között segíti fizikai fejlődését, idegrendszeri fejlődését, mentális, érzelmi s szociális fejlődését, erősíti immunrendszerét, növeli intelligenciaszintjét és erősíti kapcsolatotokat.

4 x 45 perc

30.000 HUF

anya-baba.png

AZ ELSŐ KÖZÖS HÓNAPOK

Ezen a videós minikurzuson olyan technikákat tanulsz meg, melyek segítenek túllendülni az első hónapok gyakori nehézségein: babamasszázs hasfájás, kólika és fogzási fájdalom enyhítésére, relaxációs technika a nyűgös baba megnyugtatására, és a babamasszázs alaplépéseiről.

Mire jó?

Eszközt ad a kezedbe, hogy magabiztosabb szülő lehess, jobban ráhangolódj kisbabádra, miközben ő

kiegyensúlyozottabbá válik.

10.000 HUF

alvas.png

ALVÁSSEGÍTŐ MINIKURZUS

Online elérhető videós minikurzus. Olyan technikákat tanulhatsz meg, amelyek segítik kisbabád könnyebb elalvását és mélyebb alvását. Babamasszázs gyakorlatokat és ringatási technikákat mutatok, amelyektől a baba könnyebben álomba szenderül.

Mire jó?

Nyugodtabb éjszakáitok lesznek, kisbabád kiegyensúlyozottabbá válik.

HAMAROSAN ÉRKEZIK!

Rólam mondták...
 

Kata, Szofia édesanyja

A kólikás hasmasszázs nekünk nagyon sokat segített. Már mindent próbál-tunk, a szélcsövet is, de semmi nem segített annyira, mint a masszázs. Naponta 3x lelkiismeretesen masszíroztam Szofia hasát, ami nagyon tetszett is neki. A hasfájása egy hónap alatt szinte teljesen elmúlt, ami nagy meg-könnyebbülés volt neki is, nekünk is. Köszönjük!

2020

Mariann, Manga édesanyja

Már az első alkalmak egyike annyira jól sikerült! Manga teljesen ellazult közben, és háromszor is tele rakta a pelust, mosolyogva. Sokkal jobb a hasa azóta, hogy ezzel a technikával masszírozom. Minden este csinálom neki a teljes testmasszázst, és imádja. Folyton beszélget közben. ​

 

2018

Viki, Róza édesanyja

Zsókától öröm volt megtanulni a babamasszázst. 😊 olyan nyugalmat áraszt, hogy nem csak a baba lazult el, hanem mi is. Nagyon klassz közös program, szívből ajánlom mindenkinek.

 

 2018

 

A BABAMASSZÁZS

ELŐNYEI

logo-hatternelkul.png

A babamasszázs csökkenti a stresszhormonszintet, és növeli az oxitocinszintet. Így kisbabád szó szerint boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

 

Ennek köszönhetően pedig jobban alszik, és kevesebbet sír majd.

A masszázs- és tornagyakorlatok mellett megtanulod megfigyelni és értelmezni kisbabád jelzéseit, hogy igényeire megfelelően tudj reagálni.

Ezt tapasztalva megerősödsz szülői szerepedben, épül anyai önbizalmad, magabiztosabb szülővé válsz.

Minél pontosabban reagálsz kisbabád jelzéseire, annál inkább erősödik a baba beléd és környezetébe, a világba vetett bizalma.

Megerősödik a baba-mama kötődés.

Megtanulod, hogy Te magad vagy a kisbabád szakértője. 

 

Ki vagyok én?

Manapság nem könnyű egy újszülött édesanyjának lenni. Az újdonsült anyák túlterheltek, elszeparáltak, túlfűtött érzelmekkel kell megküzdeniük, és sokszor nincs meg a támogató családi háttér. Ilyen körülmények mellett nem mindig könnyű kötődni, kapcsolódni a saját kisbabánkhoz – és akkor még nem beszéltünk az örökbefogadott vagy koraszülött babákról és szüleikről, akik között a kötődés eleve sérült vagy meggyengült. A tudomány már nagyon sok alkalommal bizonyította, hogy a szeretetteljes, gondoskodó érintés erősíti a szülő-baba kötődést.

2018 óta vezetek babamasszázs tanfolyamokat Budapesten és online. A tanfolyamon amellett, hogyan erősíthető a kötődés, azt is megtanuljuk, hogyan segítheted kisbabád fizikai fejlődését, megkönnyebbülését, legyen szó akár hasfájásról, fogzásról. Keress bizalommal még több információért!

hasmasszz.JPG

Hogy tudsz tanfolyamra jelentkezni?

Szia! Köszönöm, hogy itt vagy, és érdeklődsz a tanfolyamaim iránt!

 

Az élő tanfolyamok esetében (Segítség, kólikás a kisbabám! és Babamasszázs tanfolyam),  kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy Messengeren, vagy írj üzenetet a Facebook-oldalamon keresztül, esetleg hívj telefonon.

A videós/digitális tanfolyamokat a 'Vedd meg most!' gombra kattintva éred el.

 

Köszönöm, hogy itt vagy! :)

Molnár Zsóka, babamasszázs oktató