top of page

RÓLAM

Újságíróból lett, kétszeres okleveles babamasszázs oktató. Bölcsődei csoportvezető. Szakértői cikkek írója, szakértői videók készítője.

Szuperképességek: empátiával hallgatás, nyugalomárasztás, extrém rugalmasság.

KÉPESÍTÉSEK

- Kétszeres, nemzetközi okleveles babamasszázs oktató (IAIM; Blossom & Berry)

- Kólika szakértő

- Soothe, Settle & Sleep program oktató

- Peaceful Babes gyerekjóga oktató

- Egészségügyi alapmodul képzés

- Média és kommunikáció BA

CÉLOM

Egy empatikusabb társadalom létrejöttének segítése, az újdonsült szülők támogatásával, a babák tisztelet- és empátiaközpontú nevelésével, a relaxáció és önmegnyugtatás képességének tanításával már korai életkorban.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szülőkkel, babákkal, kismamákkal foglalkozol? Szeretnél több embert elérni, vagy társat keresel egy projektedhez? Szakértői cikkre, videóra van szükséged egy kampányhoz?

Szia, Zsóka vagyok!

Küldetésemnek tekintem, hogy babamasszázs oktatóként segítsek a szülőknek a kötődés erősítésében, az újrakötődésben. Hogyan?

Velem megtanulod jobban értelmezni kisbabád jelzéseit, így megtanulsz pontosabban reagálni rájuk. Kisbabád beléd vetett bizalma nő, és Te is megerősödsz szülői szerepedben.

Amit biztosíthatok: szakmaiság, biztonságos, őszinte és barátságos légkör, akár a saját otthonodban, akár általam biztosított helyszínen, de még online is. 

IMG_20190407_124956.jpg
kedvessss_edited.jpg

2018 óta vezetek babamasszázs tanfolyamokat, 2019-ben kezdtem bölcsődében dolgozni csoportvezetőként. Sok baba és totyogó megforudlt már a kezem között, sok szülővel beszélgettem.

 

Küldetésemnek tekintem, hogy segítsem a szülőket a babájukkal való biztonságos kötődés kialakításában és, hogy együtt megtaníthassuk a legkisebbnek a relaxáció és önmegnyugtatás módját, ezzel segítve őket egy kiegyensúlyozott jövőhöz. 

 

A babamasszázs tanfolyamokon egyúttal azt is megtanulod, hogyan segítheted kisbabád fizikai fejlődését, megkönnyebbülését, legyen szó akár hasfájásról, fogzásról. Keress bizalommal még több információért!

>> SIKEREK <<

50

Oktatott család

26

Sikeres tanfolyam

40

Szakértői cikk

7

Médiamegjelenés

10

Együttműködés

Partnerek, megjelenések:
seostart-logo.jpg
2022
femina-logo.jpg
yarn dream logo.png
Kulcs Patikák logo 2019.10.07.png
2021
szuloakademia_edited.jpg
tejserkento-logo.PNG
2020
femina-logo.jpg
olelesereje-logo.jpg
szabad-fold-logo.jpg
propeller-logo.png
insider-logo.png
origo-logo.png
Startlap_logo_2019_RGB-copy.png
tejserkento-logo.PNG
logo-promotions.png
apafej_logo.jpg
bottom of page