Young Dad

Apák napi babamasszázs
workshop

logo-hatternelkul-nagy.png

– kötődő édesapáknak

TUDJ MEG
TÖBBET

Sajátítsd el a babamasszázs alapjait, és masszírozd kisbabádat minden nap, ezzel erősítve a kettőtök közötti kötődést és bizalmi kapcsolatot.

Dotted Background

Kinek ajánlom
az Apák napi workshopot?

Molnár Zsóka vagyok, kétszeres okleveles babamasszázs oktató, a Szülői Érintés alapítója. 

3 éve tanítok babamasszázst személyesen és online édesanyáknak, édesapáknak, családoknak.

Ezt a workshopot azoknak az édesapáknak hoztam létre, akik szeretnék megerősíteni a kisbabájukhoz fűződő kapcsolatokat, bizalmi alapokra helyezni azt, és megerősíteni a kettejük közötti kötődést.

logo-hatternelkul.png
hasmasszz_edited_edited_edited.jpg

A workshop ára: 4.990 Ft
Időpontja: 2021. 06. 20. | 13:30

A babamasszázs által jobban megérted kisbabád jelzéseit, pontosabban tudsz azokra reagálni, ezáltal nő a beléd vetett bizalma, miközben Te megerősödsz szülői szerepedben.

Jelentkezési határidő: június 17. | Résztvevők száma: max. 20.

apak-napi-ajandek4.png
apak-napi-ajandek3.png
apak-napi-ajandek5.png

AJÁNDÉKBA KAPTAM!

Amit még a workshop mellé kapsz:

video-camera.png

Felvételt a workshopról, melyet e-mailben küldök ki, és a workshop után még 72 óráig férsz hozzá. Ezt a videót le is töltheted.

clicking.png

Mondókákat és dalocskákat, amelyek passzolnak a masszázsgyakorlatokhoz, és segítik kisbabád beszédfejlődését is.

discount.png

20% kedvezményt a július 3-án induló online csoportos babamasszázs tanfolyam árából. A vouchert Te vagy a párod is beválthatjátok!

book.png

Egy 5-oldalas szakértői anyagot olvasmányos formában a szülői érintés kisbabádra tett jótékony hatásairól.

baby.png

A rendszeres masszázsnak hála kisbabád boldogabb és nyugodtabb lesz, jobban fog aludni, javul az emésztése, és kevesebbet sír.

eternity-love.png

Örökös bizalmi kapcsolatot a kisbabáddal, hiszen a szülő-gyerek kapcsolat alapjait a baba életének első 2 évében tudod megerősíteni.

A workshop ára: 4.990 Ft

...vagy vedd ajándékba! 

Ha úgy érzed...

 • Nehezen kötődsz kisbabádhoz, és szeretnél közelebb kerülni hozzá érzelmileg,

 • Nehezen érted meg kisbabád kommunikációját,
   

 • Nem bízol magadban szülőként, és szeretnél megerősödni apai szerepedben, 

Itt az alkalom, hogy tégy a kapcsolatotokért, és babamasszázzsal minden nap egy kicsit jobban megerősítsd a babádhoz fűződő bizalmi kapcsolatot!
apak-napi-ajandek4.png
apak-napi-ajandek3.png
apak-napi-ajandek5.png

AJÁNDÉKBA VESZEM!

Jelentkezz az apák napi babamasszázs workshopra!

Miről fog szólni?

 • A workshop 60 perces és Zoomon keresztül zajlik 2021. 06. 20-án, Apák napján, 13:30-kor. 
   

 • Az első pár percben bemutatkozunk, beszélünk a babamasszázs alapjairól.
   

 • Megtanuljuk a baba lábának, hasának és mellkasának maszírozását, ami szuperül serkenti a vér- és nyirokkeringést, segíti az izmok, csontok és ízületek, az emésztőrendszer és idegrendszer fejlődését, serkenti az immunrednszer működését és segíti a baba relaxációját.
   

 • Beszélgetünk, felteheted a kérdéseidet.
   

 • Átismételjük a tanult gyakorlatokat.
   

 • Babamasszázs gyakorlása közben folyamatosan elmagyarázom, melyik masszázsgyakorlat miben és hogyan segít a kisbabádnak. Tehát a workshopon elméleti tudást is kapsz.
   

 • Mindez 4.990 Ft-ért.

Iratkozz be most, és találkozz a workshopon
hasonló gondolkodású édesapákkal!

Vélemények a Szülői Érintés babamasszázs
tanfolyamairól...

velemeny-ertekeles-niki.png

Ne várj tovább, biztosítsd a helyedet most!

Jelentkezési határidő: június 17. | Résztvevők száma: max. 20.

velemeny-ertekeles-vivien.png
velemeny-ertekeles.png
Mother Holding Baby Finger

A babamasszázs előnyei

 • A babamasszázs csökkenti a stresszhormon-szintet, és növeli az oxitocinszintet, így a baba kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá válik.
   

 • Szorosabbra fűzi a szülő és baba kapcsolatát.
   

 • Segíti a baba fizikai és mentális fejlődését, relaxációját. Serkenti a keringést, a szövegetek és szervek fejlődését, erősíti az immunrendszert.
   

 • Segíti az emésztést, elősegíti a súlygyarapodást.
   

 • A szülő megtanulja jobban értelmezni kisbabája kommunikációját. Ezáltal megerősödik szülői szerepében, magabiztosabbá válik, jobban tud hallgatni ösztöneire.
   

 • Ahogy más szülők visszajelezték nekem: a babamasszázs a napjaik fénypontjává vált. 

apak-napi-ajandek4.png
apak-napi-ajandek3.png
apak-napi-ajandek5.png

AJÁNDÉKBA VESZEM!

Úgy érzed, neked szól a workshop?
Ne várj tovább!

Gyakori kérdések a tanfolyamról

Milyen idős babával ajánlott részt venni a workshopon?


Babamasszázzsal általában érdemes 8 hetes korig várni, ekkor a babák elkezdenek nyitottabbá válni a világra, és befogadóbbak, többet vannak ébren, passzív ébrenléti állapotban. Innentől kezdve a masszázs bármeddig végezhető, amíg csak a baba kéri, szereti, engedi. Természetesen más élmény részt venni a tanfolyamon egy 2-3 hónapos babával, mint egy örökmozgó 6-9 hónapossal. De ha a szülő kreatív és rugalmas, szépen lehet alkalmazkodni az életkori sajátosságokhoz az alkalmak során. :)
Van baba, akinek nem ajánlott a babamasszázs?


A babamasszázsnak van néhány ellenjavallata, ilyen például a láz, a gyulladásos betegség, vagy az oltás. Ezekben az esetekben a babát 24-72 óráig nem javasolt masszírozni. Fontos, hogy időt adjunk a baba szervezetének a változások feldolgozásához. Az alábbi egészségügyi állapotok is kontraindikációnak számítanak, tehát a babamasszázs nem ajánlott, ha a babának: - Akut fertőzése van,
- Lázas,
- Beteg,
- Hasmenése van,
- Még nem diagnosztizált duzzanatai, daganatai vannak,
- Fertőző beteg,
- Súlyos bőrpanaszai vannak,
- Gyulladás van a szervezetében,
- Nemrég vérveszteség érte,
- Sárgasága van,
- Meningitisze van,
- Gyermekkori leukémiától szenved, - Törékenyek a csontjai, - Veleszületett szívbetegsége van, - Nyílt sérülések, sebek vannak a bőrén, - Súlyos ekcémája van, - Orvosi beleegyezést igénylő egészségügyi gondja van. - Nemrég műtéten esett át, - Csípőficama van, - Epilepsziás. HA EZEN ÁLLAPOTOK BÁRMELYIKE FENNÁLL, KERESS MEG SZEMÉLYESEN, ÉS BESZÉLJÜNK RÓLA. EGYÜTT KITALÁLJUK, MI A LEGJOBB A KISBABÁDNAK.
Mi van akkor, ha mégsem tudok részt venni rajta?


A jelentkezési idő lejárta (június 17. éjfél) előtt legfeljebb 48 órával van lehetőség lemondásra, pénzvisszatérítéssel együtt. Ha ennél később mondod le a regisztrációdat, pénzviszatérítés sajnos már nem lesz lehetséges.
Kinek való ez a workshop?


Azoknak, akik: - Szeretnének hasonló értékrendű édesapákkal találkozni, beszélgetni, - Szeretnének közelebb kerülni kisbabájukhoz, erősíteni a kötődést, - Szeretnének olyan közös programot a kisbabájukkal, amely mindkettőjük számára hasznos, pozitív hatásokkal bír, - Szerretnének belesni a babamasszázs világába, - Szeretnének egy különleges, babájukkal közös programot, amely megszínesíti hétköznapjaikat, - Szeretnék segíteni kisbabájuk fejlődését, - Szeretnének megerősödni szülői szerepükben, magabiztosabb édesapák lenni, - Szeretnék jobban megérteni kisbabájukat. Ha legalább az egyikre igennel válaszoltál, ne habozz, töltsd ki az űrlapot, és biztosítsd a helyedet a tanfolyamon!
Hogyan fizethetek a workshopért?


Az oldal alján kitölthető jelentkezési űrlap kitöltése KÖTELEZŐ, ha szeretnél részt venni a workshopon, vagy szeretnéd megajándékozni kisbabád édesapját a workshoppal! Ezzel egyidőben a workshop díját kérlek, hogy fizesd be, ezzel biztosítva lesz a helyed a workshopon. FIZETHETSZ PAYPAL-LAL VAGY BANKI ÁTUTALÁSSAL. Az oldal alján mindkettőhöz találsz bővebb információt. A fizetésről 24 órán belül elektronikus számlát állítok ki, és küldöm a Zoom Meetinghez (workshophoz) tartozó információkat. Illetve, ha ajándékba veszed, küldök többféle ajándékkártyát, amelyből kiválaszthatod, melyikkel ajándékozod meg kisbabád Drága Édesapját! :) Töltsd ki most a jelentkezési űrlapot, fizesd be a workshop árát, és már kész is vagy! Ha a befizetés utáni 24 órán belül nem kapsz számlát, információkat,és ezek az e-mailek nincsenek sem a Spam, sem a promóciók mappáidban, mindenképp keress meg engem!
Mennyibe kerül a workshop? Mi van az árban?


A workshop ára 4.990 HUF. Ez az ár tartalmaz még: - Egy felvételt a workshopról, melyet e-mailben osztok meg veled, és 72 óráig lesz hozzáférésed (ezt a videót le is töltheted, hogy bármikor vissza tudd nézni, és KIZÁRÓLAG személyes célra használható); - Egy mondókagyűjteményt, hogy babamasszázs közben aktívan segíthesd kisbabád beszédfejlődését is; - Egy 5-oldalas szakértői anyagot olvasmányos formában a szülői érintés hatásairól; - 20% kedvezményt a júliusban induló online csoportos babamasszázs tanfolyam árából.
Hol tudlak elérni, ha kérdésem van?


Írhatsz nekem e-mailt a szuloierintes@gmail.com címre Kereshetsz telefonon: +36705856554 Vagy Messengeren, a Szülői Érintés babamasszázs oldalnak üzenve: m.me/szuloierintes Kérdésedet a jelentkezési űrlapon is felteheted. Köszönöm, ha írsz nekem, hívsz. Ha nem reagálok rögtön, ne ijedj meg – munkaidő után, vagy amikor időm engedi, mindenképp válaszolok, visszahívlak. :)
Mikor lesz a workshop pontosan?


A workshop időpontja Apák napja: 2021. 06. 20., vasárnap 13:30.

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és vedd meg most
a workshopot!

A workshop árának (4.990 Ft) befizetésével biztosítod a helyedet a június 20-i Apák napi babamasszázs workshopon. A workshopon max. 20 apa-baba párost tudok fogadni.

Fizetés: PayPallal vagy banki átutalással lehetséges.

PAYPAL FIZETÉS:
BANKI UTALÁS:
 

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-50233982

Kedvezményezett neve: Molnárová Alzbeta

Összeg: 4.990 Ft

Közlemény: 'keresztneved+apaknapiworkshop'

 

Ha külföldről utalsz:

IBAN: HU44 1160 0006 0000 0000 5023 3982

BIC/SWIFT kód:  GIBAHUHB (ha 11 karakterű kód szükséges: GIBAHUHBXXX)

 

Köszönöm,

Molnár Zsóka (Molnárová Alzbeta e.v.)

 • YouTube
 • LinkedIn
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

VÁSÁRLÁS UTÁN MINDENKÉPP TÖLTSD KI EZT AZ ŰRLAPOT! Így kapsz számlát és a workshophoz szükséges infókat. A megadott adatokat kizárólag kapcsolattartásra használom fel.

arrow&v
arrow&v
logo-hatternelkul-nagy.png

Szülői Érintés babamasszázs

 

AJÁNDÉKBA KAPTAD A WORKSHOPOT?

Regisztrálj be!

A workshopon való részvételhez kérlek, regisztrálj. Ehhez, alenti űrlap kitöltése után szükséged lesz az ajándékkártya mellé kapott kódhoz.

És máris megkapod a workshophoz tartozó Zoom linket és további információkat.

apak-napi-ajandek5.png
apak-napi-ajandek4.png
 • YouTube
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

A workshop betelt. Köszönöm, hogy érdeklődsz. Ha szeretnél értesülni a legújabb programokról, kedvezményekről, kedveld és kövesd a Facebook-oldalamat!