video-conference.png

KÓLIKA, HASFÁJÁS WORKSHOP

November 6-án 1 órás online workshopot tartok várandósok, valamint hasfájós, kólikás babák szülei számára. Beszélünk arról, mi a kólika, mik az okai és tünetei, mik a leghatékonyabb gyakorlatok és hogyan segítenek ezek a kisbabádnak. Várandósoknak is nagyon ajánlom!

Mire jó?

Megelőzi, enyhíti a hasfájás, kólika, vagy teljesen megszabadulsz tőle, kisbabád kevesebbet sír és jobban alszik, megerősödsz szülői szerepedben, nem érzed magad tehetetlennek. 

FB live | 1 x 60 perc | 4.990 FT!

baby2.png

CSOPORTOS BABAMASSZÁZS

Élő online csoportos tanfolyam, ahol megtanulod átmasszírozni kisbabád egész testét. Online elérhető oktatóvideók is járnak hozzá a megtanult gyakorlatokról, egy Kólika-minikurzus és még sok-sok extra!

Mire jó?

Többek között segíti fizikai fejlődését, idegrendszeri fejlődését, mentális, érzelmi s szociális fejlődését, erősíti immunrendszerét, növeli intelligenciaszintjét és erősíti kapcsolatotokat.

Online | 4 x 60 perc | 20.000 Ft

Early Bird ár: 15.000 Ft 

baby.png

KÓLIKA SOS!
TANFOLYAM

Ezen a kétalkalmas, EGYÉNI élő tanfolyamon megtanulsz egy speciális hasmasszázst, babajóga technikákat és olyan ringatási technikákat, melyek segítik a kólika enyhülését, a baba megnyugvását, hasfájásának enyhülését. Online elérhető oktatóvideókat is kapsz.

Mire jó?

Segít megszabadulni a kólikától, eszközt ad a kezedbe, megerősít szülői szerepedben.

Online | 2 x 40 perc | 15.000 Ft

 

Személyesen | 2 x 60 perc | 20.000 HUF 

Mother with her Child
Válassz az elérhető 

babamasszázs tanfolyamok

közül!
video-camera.png

VIDEÓS BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

Online elérhető oktatóvideók, amelyekből saját idődben, otthonod kényelmében tanulhatod meg kisbabád lábának, hasának, mellkasának, karjának, arcának és hátának  átmasszírozását. 

Mire jó?

Segíti a baba relaxációját, fizikai és mentális fejlődését, immunrendszere erősödését. Segíti az emésztést, a baba nyugodtabb lesz, jobban alszik és kevesebbet sír. A te szülői önbizalmad nő, közelebb kerülsz kisbabádhoz.

Online elérhető digitális tanfolyam | 12.990 Ft

RÉSZLETEK HAMAROSAN!
baby2.png

BABAMASSZÁZS TANFOLYAM

EGYÉNI 4 alkalmas élő online tanfolyam, ami során megtanulod masszírozni kisbabád lábát, hasát, mellkasát, karját, hátát és arcát. Online elérhető oktatóvideókat is kapsz.

Mire jó?

Többek között segíti fizikai fejlődését, idegrendszeri fejlődését, mentális, érzelmi s szociális fejlődését, erősíti immunrendszerét, növeli intelligenciaszintjét és erősíti kapcsolatotokat.

Online | 4 x 45 perc | 30.000 Ft

 

Személyesen | 4 x 60 perc | 40.000 HUF 

anya-baba.png

AZ ELSŐ KÖZÖS
HÓNAPOK

Ezen a digitális oktatáson olyan technikákat tanulsz meg, melyek segítenek túllendülni az első hónapok gyakori nehézségein: babamasszázs hasfájás, kólika és fogzási fájdalom enyhítésére, relaxációs technika a nyűgös baba megnyugtatására, és a babamasszázs alaplépéseiről.

Mire jó?

Eszközt ad a kezedbe, hogy magabiztosabb szülő lehess, jobban ráhangolódj kisbabádra, miközben ő

kiegyensúlyozottabbá válik.

Online elérhető digitális oktatócsomag | 10.000 HUF

Rólam mondták...
 

Kata, Szofia édesanyja

A kólikás hasmasszázs nekünk nagyon sokat segített. Már mindent próbál-tunk, a szélcsövet is, de semmi nem segített annyira, mint a masszázs. Naponta 3x lelkiismeretesen masszíroztam Szofia hasát, ami nagyon tetszett is neki. A hasfájása egy hónap alatt szinte teljesen elmúlt, ami nagy meg-könnyebbülés volt neki is, nekünk is. Köszönjük!

2020

Mariann, Manga édesanyja

Már az első alkalmak egyike annyira jól sikerült! Manga teljesen ellazult közben, és háromszor is tele rakta a pelust, mosolyogva. Sokkal jobb a hasa azóta, hogy ezzel a technikával masszírozom. Minden este csinálom neki a teljes testmasszázst, és imádja. Folyton beszélget közben. ​

 

2018

Viki, Róza édesanyja

Zsókától öröm volt megtanulni a babamasszázst. 😊 olyan nyugalmat áraszt, hogy nem csak a baba lazult el, hanem mi is. Nagyon klassz közös program, szívből ajánlom mindenkinek.

 

 2018

 

A babamasszázs
előnyei

logo-hatternelkul.png

A babamasszázs csökkenti a stresszhormonszintet, és növeli az oxitocinszintet. Így kisbabád szó szerint boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

 

Ennek köszönhetően pedig jobban alszik, és kevesebbet sír majd.

A masszázs- és tornagyakorlatok mellett megtanulod megfigyelni és értelmezni kisbabád jelzéseit, hogy igényeire megfelelően tudj reagálni.

Ezt tapasztalva megerősödsz szülői szerepedben, épül anyai önbizalmad, magabiztosabb szülővé válsz.

Minél pontosabban reagálsz kisbabád jelzéseire, annál inkább erősödik a baba beléd és környezetébe, a világba vetett bizalma.

Megerősödik a baba-mama kötődés.

Megtanulod, hogy Te magad vagy a kisbabád szakértője. 

 

Szia, Zsóka vagyok...

Manapság nem könnyű egy újszülött édesanyjának lenni. Az újdonsült anyák túlterheltek, elszeparáltak, túlfűtött érzelmekkel kell megküzdeniük, és sokszor nincs meg a támogató családi háttér. Ilyen körülmények mellett nem mindig könnyű kötődni, kapcsolódni a saját kisbabánkhoz – és akkor még nem beszéltünk az örökbefogadott vagy koraszülött babákról és szüleikről, akik között a kötődés eleve sérült vagy meggyengült. A tudomány már nagyon sok alkalommal bizonyította, hogy a szeretetteljes, gondoskodó érintés erősíti a szülő-baba kötődést.

2018 óta vezetek babamasszázs tanfolyamokat Budapesten és online. A tanfolyamon amellett, hogyan erősíthető a kötődés, azt is megtanuljuk, hogyan segítheted kisbabád fizikai fejlődését, megkönnyebbülését, legyen szó akár hasfájásról, fogzásról. Keress bizalommal még több információért!

hasmasszz.JPG

Jelentkezz tanfolyamra!

Szia! Köszönöm, hogy itt vagy, és érdeklődsz a tanfolyamaim iránt!

 

Az élő tanfolyamok esetében (Kólika SOS! és Babamasszázs tanfolyam),  kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy Messengeren, vagy írj üzenetet a Facebook-oldalamon keresztül, esetleg hívj telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni!

A videós/digitális tanfolyamokat a 'Vedd meg most!' gombra kattintva éred el.

 

Köszönöm, hogy itt vagy! 

Molnár Zsóka,

babamasszázs oktató