top of page
Keresés

Írt rólam a Femina.hu – A hasfájásról beszélgettünk

Frissítve: 2021. máj. 6.

A Szülői Érintés babamasszázs első médiamejelenése a Femina.hu online felületen volt. Magyarország egyik legnagyobb női site-ja arra volt kíváncsi, melyek a leghatékonyabb masszázsgyakorlatok, amelyek a kisbaba hasfájását csökkentik.

A Buda Square irodaházba belépve csak egy emeletnyi magasságba kellett mennem, vállamon a megszokott babamasszázs-táskámmal, melybe belefér egy törölköző és 2-3 gyakorlóbaba is. Az újságíróval kezet rázva, a szerkesztőségen át egy, már fotózáshoz is berendezett tárgyalóterembe mentünk, ahol kérdéseit nyugodtan feltehette, és ahol a leghatékonyabb hasmasszázs-gyakorlatokat bemutathattam.


Mivel a babamasszázst általában földön ülve végezzük, a fotók készítésénél is ezt a pozíciót választottuk. A babám alá leterítettem a szokásos kis törölközőmet, majd bemutattam a leghatékonyabb hasfájásmasszázs-gyakorlatokat, mellé részletes magyarázatot adva.


Beszélgettünk arról is, milyen egyéb hatásai vannak a babamasszázsnak, és milyen idős babáknak ajánlott. A cikkben képes-szöveges instrukciókat a hasmasszázsról.


Fotó: Csabai Kristóf/Femina.hu


bottom of page