top of page
Keresés

Miért tanulj babamasszázst? Miért jó a tanfolyam?

Frissítve: 2021. nov. 14.

Ha már eljutottál odáig, hogy a babamasszázs tanfolyamok után érdeklődsz, bizonyára már megismerted a babamasszázs jótékony hatásait. Talán azért szeretnéd masszírozni kisbabádat, hogy az otthon melegében segíthesd fejlődését, vagy enyhíteni szeretnéd hasfájását, esetleg erősíteni a ketőttök bizalmi kapcsolatát, a baba-mama kötődést.

De miért más, ha tanfolyamon tanulod meg a babamasszázs gyakorlatokat? Érdemes-e oktatótól tanulni ahelyett, hogy a neten vadászod a videós vagy írásos babamasszázs útmutatókat?


A babamasszázs tanfolyam előnyei


Oktatótól tanulni azt jelenti, hogy van, aki vezet téged a kisbabád megismeréséhez, fejlesztéséhez vezető úton. Ha tanfolyamon tanulod a babamasszázsgyakorlatokat, biztos lehetsz abban, hogy helyesen fogod elsajátítani az egyes mozdulatokat, mivel az oktató figyel rád és kisbabádra, csoportos tanfolyamon is.


A tanfolyamon figyelik, hogyan kivitelezed a gyakorlatokat, segítenek, ha az oktató úgy látja, szükséged van rá, és olyan témákról is beszélget veled, amelyek a baba-mama kapcsolat alapvető elemei. Az oktató figyel a kisbabádra is, figyeli, milyen jelzéseket ad az egyes masszázsgyakorlatokra, és ha szükséges, segít a gyakorlatokat a babád egyéni igényeihez igazítani.

Minden babamasszázs oktató más


A számodra ideális oktatót és tanfolyamot úgy tudod kiválasztani, ha picit utánajársz mindkettőnek. Amiket az előző bekezdésben leírtam, azok például az én saját oktatói attitűdömet és preferenciáimat jellemzik, sajnos nem jelenti azt, hogy minden babamasszázs oktató ugyanezen elvek, hozzáállás és preferencia mentén tanítanak.


Azt javaslom, nézz meg néhány babamasszázs tanfolyamot (van intenzív tanfolyam, van több alkalmas tanfolyam, csoportos és egyéni stb.), nézd meg, kik az oktatók, nézd meg, milyen véleményeket írnak róluk. Ha választottál, javaslom, hogy válts pár szót telefonon az oktatóval, ha szeretnél biztos lenni abban, hogy meglesz köztetek a kölcsönös szimpátia. Szerintem ugyanis ez is nagyon fontos egy babamasszázs tanfolyamnál.


A KÖVETKEZŐ CSOPORTOS TANFOLYAMOM A 8. KERÜLETI ÉN/IDŐ KÖZPONTBAN LESZ! KISBABÁS ÉS VÁRANDÓS SZÜLŐKET IS SZERETETTEL VÁROK!
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ ITT VAGY E-MAILBEN, TELEFONON.

26 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page