top of page
Keresés
Szerző képeMolnár Zsóka

Szerdáig INGYENESEN elérhető szakértői előadás - Itt nézheted meg!

Frissítve: 2021. nov. 14.

Limitált ideig, 2020. augusztus 12., szerda 12:25-ig elérhető egy kutatásokkal tarkított digitális előadásom, mely később csak a jelenleg még készülő, 'Kólikás Babák' mesterkurzus oktatóanyagai között lesz megtalálható.


Hol nézheted meg?


A digitális előadás a Youtube-csatornámról érhető el limitált ideig, ezért javaslom, hogy amint lehetőséged van rá, nézd meg! A videót csak az láthatja, akinek a link a birtokában van, ezért nyilvánosan nem megosztható. Kattints ide vagy az alábbi képre, és máris látod az előadást!


Miről szól az előadás?


A kisbabák, főleg az újszülöttek életében – de még egészen totyogó korig – a szülői érintésnek kiemelten fontos szerepe van a baba életében és fejlődésében. A bőrkontaktus, a testközelség nem csak megnyugtatja a babát, vigaszt nyújt neki, de az érintés által kommunikálhatunk leginkább kisbabánkkal, hiszen születés után nagyon sokáig ez az egyetlen tökéletesen kifejlett kommunikációs eszköze, érzékszerve.


A baba ért az érintésből, érintés által megismerhetjük kisbabánkat, megerősíthetjük a kettőnk közötti kötődést, és bizalmi kapcsolatot építhetünk anya és baba között. Az előadásban szó esik a babamasszázs szerepéről is, és arról, hogyan lehetséges, hogy a rendszeresen masszírozott babák kevesebbet sírnak és jobban alszanak, és évek múltán is kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb gyerekek, mint azok, akiknek babakorban ilyesmiben nem volt része.


>>> BABAMASSZÁZS TANFOLYAM INDUL SZOMBATON. JELENTKEZNI AUGUSZTUS 12-IG LEHET. KATTINTS IDE VAGY A LENTI KÉPRE A RÉSZLETEKÉRT! <<<

26 megtekintés0 hozzászólás

Комментарии


bottom of page