top of page
Keresés

Felkészülés a baba születésére: kismama fotózás

Frissítve: 2021. nov. 16.

Rózsa Barbara kismamafotó-specialista vendégbejegyzése.


A kismama fotózás akkor jó, ha nem csak a babavárást örökíti meg, hanem a szeretetet, ami körülvesz titeket a családdá válásotok első pillanataiban. Lehet, hogy még sohasem készítettek igazi fotókat rólatok és a várandós fotózás lesz az első ilyen igazi élményetek.



Kismamafotósként segítek abban, hogy megtaláljuk a legelőnyösebb beállításokat, hiszen minden fényképezés alkalmával egyedi képeket igyekszem készíteni. Sokszor mosolygunk azon vendégeimmel, hogy akkor lesz a legszebb „póz” lefényképezve, ha az nem mindig biztos, hogy a kényelmesebb és komfortosabb a kismamának.


Attól is függ, hogy hányadik héten érkeznek a kismamák a fotózásra. Én mindig azt javaslom, hogy nem biztos, hogy előnyös megvárni a legvégén a várandós időszaknak. Ha a kismama még kényelmesebben tud mozogni, akkor kevésbé jelent terhet a fotózás közbeni testtartás. 😊


A babavárás örömteli pillanatai kismama fotózáson


Mivel magam is átéltem a várandóság pillanatait, ezért tudom, hogy nem csak felhőtlen emlékei vannak ennek az időszaknak, de hidd el, a növekvő és domborodó pocak szépségének megörökítése közben egyre jobban átéled a babavárás igazi, örömteli momentumait.


Mosolyt csal az arcokra, ha közben belegondolsz az élménybe, hogy micsoda örömöt fog ez jelenteni gyermekednek, később pedig felnőtt korában, ha megmutatod, előveszed ezeket a kismama fotózáson készült fényképeket.



A legtöbb esetben a kismamák nem egyedül érkeznek a kismama fotózásra, hanem elhozzák párjukat is. Azok a fotók mindig a legkülönlegesebbek, ahol apukák is szerepelnek a képeken. Mindig megkérdezem a fotózás elején, hogy milyen százalékban szeretnétek közös képeket. Hozhattok akár ultrahang képet, az első kiscipőt vagy bármilyen kis tárgyat, amivel együtt készül néhány fotó.


Szívhez szóló képet alkothatunk, ha a kismama pocakját az apa is átöleli, akár egy szívet formálva kezeivel.


Kismama fotózás a legszebb ruhákban


A képeket a legexkluzívabbá a speciális kismama ruhákkal lehet tenni. Például egy karácsonyi fotózás során a piros a legnépszerűbb. Folyamatosan bővítem ruhagardróbomat, így a kismamák örömmel válogatnak, hogy nekik melyik állna a legjobban. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a fotózáson. 😊


Rózsa Barbara, a Rózsa Barbara Photography kismamafotó-speciálistájának vendégposztja

37 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page