Hasfájós csecsemők masszírozása - A leghatékonyabb gyakorlatok videón

Updated: Jun 1, 2020


Hasfájós babával nem könnyűek a mindennapok: a kólikás babák sokat sírnak, keveset alszanak. A hasfájós csecsemők szülei néha embert próbáló órákat élnek át, és akárhogyan is szeretnének segíteni babájuk szenvedésén, sokszor tehetetlenül kell megvárniuk, amíg a hasfájás lecseng.


A hasfájós masszázs nagyon sokat tud segíteni, akár kólikás a baba, akár attól szenved, hogy a bélgázokat nem tudja könnyen kitolni. A masszázs lényege, hogy igen hatékonyan segíti az emésztőrendszer fejlődését, másrészt pedig a baba megkönnyebbülését – tehát a bennrekedt gázok kitolását.Mivel salakanyag és bélgázok csak a vastagbélben képződnek (a vékonybélben ilyen folyamat nem megy végbe, tehát ott nincs se kaki, se puki), hasfájós masszázs során a vastagbél mentén érdemes masszírozni. Az alábbi videóban megmutatom és el is magyarázom a leghasznosabb mozdulatokat.


Természetesen a videóban nem a konkrét, szakszerű hasfájós masszázst mutatom meg, amelyet a Hasfájós csomagban és a Teljes csomagban megvásárolhatsz. De a bemutatott masszázsgyakorlatok már önmagukban segíthetnek a babának könnyíteni magán, ha legalább 2 héten át naponta, akár napi 2-3 alkalommal végezzük.


>> Honnan tudhatod, hogy hasfájós a kisbabád?


Ebben a cikkemben azt olvashatod el, mik a jelei annak, ha egy baba kólikától szenved, hogyan alakul ki a kólika, és arról is mesélek, hogyan segít rajta a hasfájós masszázs. Szintén videóval! :)


#hasfájás #kólika #hasfájóscsecsemő #hasfájósmasszázs #babamasszázs #szakértő

59 views0 comments

+36705856554

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

©2020 by Szülői Érintés babamasszázs. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now